Adverteren

Er zijn heel wat mogelijkheden om uw bedrijf, product, activiteit of dienst onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Denk aan kranten, folders, advertenties op bussen, etc. Een mogelijkheid wordt vaak over het hoofd gezien: ‘RADIO’. Adverteren via de radio is vaak goedkoper dan men denkt en toch zeer effectief. ’15 miljoen mensen’, ‘Biertje’, ‘Even Apeldoorn bellen’, reclamemuziek en reclameslogans die iedereen nog steeds kent en die iedereen blijft onthouden. Om als ondernemer op te vallen is adverteren op de radio zo’n slecht idee nog niet. Voor slechts een paar euro per dag komt uw bedrijf ruimschoots onder de aandacht.

Doelgroep

Power 105.4 richt zich vooral op de leeftijdscategorie 12-40 jaar met de hits van nu en de beste muziek uit de jaren ’90, ’00 & Top 40. Door een uitgekiend herkenbaar en eigentijds format blijven luisteraars trouw en komen er zelfs steeds meer bij. Daarnaast biedt Power 105.4 met een eigen nieuwsdienst ieder uur actueel nieuws gericht op de regio. Liefhebbers van cultuur, klassieke muziek, sport of politiek worden niet ook niet vergeten. Ieder weekend verzorgt Avulo FM programma’s die op specifiekere doelgroepen zijn gericht.

Waarom adverteren op de radio

Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken is radioreclame een ideale oplossing. Met een bereik van ongeveer 200.000 mensen in en rond Vught en ’s-Hertogenbosch biedt Avulo FM u die gelegenheid. Enkele redenen waarom adverteren op de radio zo aantrekkelijk is:

Radioreclame:

  • Bijft lang hangen.
  • Heeft een lage irritatiefactor. Het wordt niet weggezapt of omgeslagen.
  • Is snel aan te passen en dus actueel te houden. Hierdoor kan ingespeeld worden op aanbiedingen, acties of speciale evenementen.
  • Verhoogt de attentiewaarde van andere vormen van adverteren.
  • Is door een hoge herhalingsfrequentie het perfecte medium voor naams- en produktbekendheid.
  • Wordt beluisterd tijdens de dagelijkse bezigheden en is altijd en overal te beluisteren.
  • Bereikt de doelgroep voor uw produkt of dienst.
  • Is relatief zeer goedkoop.
  • Uit onderzoek blijkt dat de Nederlander per dag gemiddeld 2½ uur naar de radio luistert.

Meer informatie?

Indien u geïnteresseerd bent in adverteren op Avulo FM of meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

Avulo FM

t.a.v. Leo van Hees

Postbus 202

5260AE Vught

Tel: 073-6560400

Of gebruik ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.