Welkom! Een nieuw jasje...
Slapeloze nachten, pakken met koffie en liters drank heeft het gekost, maar onze site heeft een nieuw jasje gekregen. Zeg maar gerust een hele nieuwe garderobe! En we zijn verhuisd naar power1054.nl. Je hebt het verdiend! Natuurlijk hebben we de oude vertrouwde items ook hier weer geplaatst, zoals de Power 25, de interactieve hitlijst die jij via deze site samenstelt. De complete programmering staat er weer op, wel zo handig en je kunt op vele manieren van je laten horen via het forum, sms en nu ook via de poll.

Maar wat nieuwe dingen mochten we ook niet vergeten. Voortaan zie je wat deze week de Powertrack is, een nieuwe gave klapper van een hit die we net even wat meer promoten. En ook niet onhandig: Een overzicht van het programma of jouw favoriete jock op dit moment on air. Bij gebrek aan een radio (?!), of als je toevallig bij je tante in AustraliŽ bent, is er altijd nog de livestream. Genoeg nieuws dus! Have fun!
Werken bij Power 105.4?
Altijd al bezig met muziek, techniek, nieuws of praat je gewoon graag? Dan is Power 105.4 op zoek naar jou!

We kunnen altijd mensen gebruiken voor presentatie, techniek, produktie, redactie, internet of gezelligheid. Enige ervaring is altijd handig, maar een goede motivatie is net zo belangrijk! Klik voor meer...
Hyves!
We konden natuurlijk niet achter blijven, dus nu is 'ie er eindelijk:

De Power 105.4 Hyves! Kom langs, wordt lid en vertel het aan al je vrienden en vriendinnen:

power1054.hyves.nl
Updates
Weathernews.nl Meerdaagse Verwachting